måndag 31 januari 2011

Toffelligan.

Ännu en gammal LO jag hittade i gömmorna. Det var länge sedan jag andvände knappar men vem vet det kanske blir poppis igen. Pojkarna är Martin och Robert 3 år, söta som gelehjärtan.

torsdag 27 januari 2011

Scrappboking.

Jag gillar att göra BOM kul att se, vem är jag, vad är viktigt för mej, hur tänkte jag då? Tjejer vi skulle våga göra lite mer på oss själva vi är ju så unika och spännande allihop. Kram till er alla som läser detta och gör något kul på er själva.

söndag 23 januari 2011

Bröllop 14/8-2010

Här kommer bilder ur det bröllopsalbum jag jobbat med i höst. Först ut är den lyxiga bilturen för de nygifta.

fredag 21 januari 2011

Puss.

En LO i bara cardstock och massor av blommor och lite träpärlor. Bokstäverna är inkade och lackade med 3D lack.Visst är kärleksparet så  söta så, Martin och Irene.

måndag 17 januari 2011

Fildax

Ja se ungar, den här lille filuren hoppade in på kompisscrappen i går om ni lagt märke till det. Men mossan fick rätta till det så han kom på rätt ställe, alltså hit.(Hi hi)

fredag 14 januari 2011

torsdag 13 januari 2011

tisdag 11 januari 2011

JAG!

Hittade denna gamla LO i gömmorna, men gillar fotot på Karin och Thomas taget på bussen hem från skolan/jobbet.

söndag 9 januari 2011

lördag 8 januari 2011

Cool.

Här sitter Niklas 5 år i lugn och ro.  En LO av restpapper, som brukar lägga sig på hög i hyllan. Brevid TOA-skylten har jag gjort en tidning och en toarulle av cardstock, den ideen har jag snott av min svägerska för den är så fräck tycker jag.

torsdag 6 januari 2011

Lycka.

Ni är det finaste jag vet, mina älskade ungar! Ni är så fina här bland "timans" papper och kugghjul och siffror som kommer från tant scrappas shopp. Just nu gillar jag wellpapp och det lite murriga stuket.

onsdag 5 januari 2011

Du och jag.

Ljuvliga unge! En LO som påminner mej om att tiden går fort men ocså härliga färger som ger lite hopp om att våren kanske kommer snart.

tisdag 4 januari 2011

Mymlan.

Karins lilla kise, helt underbar liten flicka som det är full fart på. Hon är en norskskogskatt och så söt och älskad av oss alla. Ja det är klart stora syrrorna Mumin och Selma tycker inte alltid att det är lika kul när lillasyster lägger beslag på alla matskålar i huset. På denna LO är det bara svart och silver och mycket blingbling.

söndag 2 januari 2011

Stopp.

OJ oj oj vad åren går fort, tycker att det var igår mina gullungar var så här små och söta. Det gäller verkligen att ta vara på den tid man får med sina små, för det går så otroligt fort. Ett bra sätt att få tillbaka känslan när dom var små är att scrappa om den. Jag hör deras små röster känner hur gott dom doftade och hur oändligt mycket man älskar de små liven, som är vuxna nu.

lördag 1 januari 2011

Underbar!

Här börjar jag det nu scrappåret med en LO på Karin i en fin midsommarkrans. Det ger hopp om att det snart börjar ljusna och att det börjar snart bli vår, tror jag.