måndag 28 februari 2011

Gubben och jag.

En enkel dubbel LO i svart, silver och bling bling har också dodlat mycket med lilla silverpennan.
Här är Thomas och jag på weekend på österlen, mums vad gott vi åt och drack på Karlaby krog.

söndag 27 februari 2011

Oh so lovely.

Jag tyckte denna titel (som Jannice kommit på i en skissutmaning hos Tant scrappa) var så underbar och blev sugen på att göra en LO som passade till. Hittade dessa gamla kort, letade runt bland lite restpapper och så här blev resultatet.

lördag 26 februari 2011

Joy.

Bröllopsvals och stor glädje, på Niklas och Carolines bröllop. Jag har gjort en dubbel LO här i härlig lila och svart med mycket bling bling.

torsdag 24 februari 2011

Puss.

En rosa LO på min son Martin och Irene då det var bröllop för brossan på Äppelgården. Visst är dom fina,  som en rosa dröm.

onsdag 23 februari 2011

Vilka fina kvinnor.

Här kommer en LO som jag gjort för Tant scrappa. Papper och dekorationer hittar du i Tant scrappas shopp. Men strumpeband, stoppgarn och tryckknappar är gamla grejor från min mammas ungdom. Tänk vad unga vi var då 1974, här på semester på Madeira.

måndag 21 februari 2011

My black girl!

I dag har jag grävt djupt i scrapplådorna och hittat papprester, gamla dekorationer och serietidning och gjort denna LO på min fina flicka. Helt i svart och vitt och rasslande silverkedja med små fästnålar, himla kul att låta fantasin flöda. Kram till er alla som är så gulliga och skriver söta kommentarer. Det är så kul att läsa och det blir ännu roligare att scrappa. TACK och hej.

söndag 20 februari 2011

Charming.

Ännu en LO med papper från Timpan även döskallarna kommer från gamla Timpan förådet. Lite hål i cardstocken och häftapparaten som varit framme igen ger LO ett tuffare stuk.

lördag 19 februari 2011

Ny frissa.

En ny LO som ska hamna i BOM albumet ibland får man skoja lite eller hur. Gissa om jag gillar Timpans papper här med bokstäver utklippt i kork, och lite bling bling sätter piff på det hela. Gamla häftapparaten har också kommit fram igen, så fräckt tycker jag själv.

fredag 18 februari 2011

Lycka!

Här en LO i svart med dodlat med silverbenna lite bling bling och rullar som jag gjord av foto som är från de beskurna bilerna. Hjärtan i cardstock med silvertråd och bling bling.

onsdag 16 februari 2011

Min pojke Niklas.

En LO med svartvita kort tagna en vinterdag vid havet, 25 år sedan detta ögonblick. Men det är underbart att ha många fina kort och numera LO från tiden då gullungarna var små. Det är guldkorn i tillvaron.

måndag 14 februari 2011

Fortfarande på resande fot.

Här firar vi Thomas 50 års dag, i härliga Lissabon en varm vecka i oktober 2009. Så mycket gammalt och vackert vi fick se ( och då menar jag inte gubben.) Kan varmt rekomendera att åka dit.

söndag 13 februari 2011

Lissabon

Ja nu äR vi i Lissabon och springer backe upp och backe ner, men hinner stanna för en kopp kaffe och smarrig glass.

fredag 11 februari 2011

Vi är så lyckliga.

En dubbel LO på min son Niklas och hans fru Caroline. Här på skummeslövsstrand denna underbara bröllopsdag. Allt papper,alfabete och lull lull till denna LO hittas hos Tant scrappa i hennes mysiga lilla shopp.

torsdag 10 februari 2011

Babysmile

                                                                    Liten blir stor.

onsdag 9 februari 2011

Foto

Mina naturbilder från Berlinresan. Kul att fota själv istället för att låta mannen fixa det.

måndag 7 februari 2011

Kaffe

Vad är det bästa när man är på semester? Jo KAFFE! Här i Berlin 2009, kolla blomman där är det kaffebönor.

lördag 5 februari 2011

Lycka.

Här kommer en NY LO på gamla bilder, med knappar stora och små. Knapparna hittar du hos Tant scrappa. Lycka är klippt ur ett par gamla jeans pappret kommer från timpan och dekorationerna också, allt finns hos tant scrappa. Alltså nu hittar vi knappar igen på mina LO.

torsdag 3 februari 2011

Knappar kom tillbaka.

Oj oj oj tänk vad längesedan jag gjorde denna LO, kolla att då var det modernt med knappar. Jag tycker att det ska bli på scrappmodet igen med fräcka knappar, och börjar själv att gräva i knapplådan igen nu. Här ska knappas på LOn framöver häng med på denna trend tjejer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!