torsdag 31 mars 2011

Vi två.

En LO på ett par kära vänner . Har tagit upp färgen från den fina klänningen i blommor och blingbling. Enkel och fin.

måndag 28 mars 2011

Hos fotografen.

En LO helt i svart och vitt med papper från TantScrappa. Blommorna har jag gjort av tunnt vitt papper som jag inkat till lite. Visst var han söt min lille man.

söndag 27 mars 2011

Älskade gosse.

Den första LO från denna helgens härliga kreativa scrappkollo med ett gäng scrapptokiga tjejer, vi hade det toppen.Tack Cristina för att du fixade denna underbara helg och tack tjejer för att ni alla är så fina. För att återgå till LO:n är den gjord med bara Maja designs fina papper, dom är såååååååååååååå fina och kul att jobba med. Dekorationerna är mina smårullar och klippta stjärnor med bling bling. Kortet är taget en härlig vårdag på dagis i Mölnlycke och min käre gosse Niklas är snart 2 år.

torsdag 24 mars 2011

Vem vinner?

Denna LO är också gjord för TantScrappa med hennes underbara papper och bling bling SVIRVEL. Det syns inte riktigt på fotot men den mycket silverdodlad, rullarna har jag gjort av svartvita fotorester och silverfolie. Jag kommer inte riktigt i håg vem av oss som vann, men det var säkert Niklas 5 år som slog mossan med måga mål.

tisdag 22 mars 2011

Högsta vinsten.

En LO som jag gjort för TantScrappa med hennes fina papper och biljetter och svirvlar. Blommorna har jag rivit och snurrat i hop och blingat till med glaskross. Fotot är taget i gamleby i Laholm och nog ser det ut som Niklas har vunnit högsta vinsten, när han nu ska få Caroline till sin kära fru.

söndag 20 mars 2011

Guldkorn i livet.

Ännu en LO som jag gjort för Tant Scrappa. Här är mina gamla rullar som jag älskar men som jag just nu har uppehåll med på mina nya LO. Här är tom. en liten svirvel i hörnet, det är bara Tant Scrappa som kan få mej till att ha med en svirvel på en LO. Jag är inte så förtjust i den typen av dekorationer, men man kan ju ändra sig.

fredag 18 mars 2011

Älskade ängel.

Min lilla älskling har alltid varit morgontrött, men så söt som socker. Denna LO har jag gjort som DT till Tant Scrappa och den har varit i hennes söta lilla scrappshopp ett tag.

onsdag 16 mars 2011

My baby girl.

En ny LO där jag bara andvänt restpapper, det är kul att se att det går att få till det med det gamla man har i scrappväskan. Men det är klart blombandet är nytt. Korten är också gamla 22 år, det är inte klokt min lilla snutta är så stor nu det är härligt att få vara en del av hennes liv.

måndag 14 mars 2011

Håll i gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så,här kul hade vi på Niklas och Carolines bröllop. Fullt ös på oss alla, toppen band som spelade så taket skakade. Fantastiskt vad vi rockade loss både gamla och unga.

lördag 12 mars 2011

Sommar och sol.

En ny LO med mej och Martin en härlig sommardag vid havet. Kolla rullarna en ny idee jag fick som jag tycker blev en ganska kul dekoration.

torsdag 10 mars 2011

Ta inte livet förgivet.

En gammal LO som är värld att tänka på varje dag. Man ska aldrig ta livet förgivet, utan vara tacksam för varje dag man får vara med. Och sluta gnälla över små saker, och se glädjen i vardagen istället. Jag och min familj har blivit påminda i veckan av en kär vän att livet kan vara alldeles för kort. 

tisdag 8 mars 2011

Ni är högsta vinsten.

Mina underbara fina ungar, här på kyrkbacken i en varm kram Niklas, Karin och Martin. Denna LO är ett frosseri i Timpan grejor från papper till alla dekorationer och band, gillar helt enkel hans grejer lite tuffare stuk.

söndag 6 mars 2011

En liten snobb.

Här kommer en LO som jag gjorde när vi scrappkärringar träffades förra fredagen. Det är min fina pojke Niklas 15 år, som alltid varit lite snobbigt klädd i skjorta och slipover som var modernt när han gick på högstadiet. Slipsen snodde jag i Thomas gardrob där det nu finns en lite avklippt slips.

fredag 4 mars 2011

Bröllopstårta.

Som i en rosa dröm har jag placerat det kära brudparet Niklas och Caroline.

onsdag 2 mars 2011

Dolly

Visst är hon söt lilla Dolly, min mammas hund som inte finns med längre. Så mamma fick denna LO att ha som minne av sin lilla älskling.