tisdag 26 april 2011

Vi två.

 Här kommer 2 Lo med olika papper men med samma dekorationer och gjorda efter samma skiss.  Fotona är också tagna på samma ställe Äppelgården i Hemmeslöv. Överst är det Ann och Poppe, vackert par.
Här är det Eva och Lennart som syns på fotona. Två så lika LO men de blir ganska olika i alla fall. Kul att se tycker jag.

söndag 24 april 2011

Lille pojke.

Dessa härliga papper hittade jag på Panduro och de passade till dagisfotot på Niklas då 5 år. Och tänk nu ska han bli pappa själv och jag FARMOR, ojojoj vad det ska bli kul. I mitten på gummiblommorna har jag rullat wellpapp tyckte det passade en lite tuffare LO.

onsdag 20 april 2011

Lilla jag.

Vilken liten tjej man varit, tänk vad åren går fort. Det här är en lila påskhälsning till er gjord av maja designs papper.

måndag 18 april 2011

Ja!

 Till de här 2 LO har jag andvänt Tant Scrappas feb. kit som passade till fotona som var gula i tonen.
Runt LO:n har jag skrivit deras bröllopslöfte till varandra. Så vackra ord och ett så romantiskt bröllop och ett stiligt brudpar.
Här sjunger bruden för sin man och inte ett öga var torrt. Deras fantastiska kompisar sjöng och spelade i kyrkan och det blev verkligen ett fint minne att bära med sig i livet. Runt LO:n är det skrivit om musiken  som spelades.

lördag 16 april 2011

My sailor.

Min älskade lille babypojke Martin här på sin första semester hos fam. Hasslöf i Bohuslän sommaren 1987. Vad passar bättre än båtar till min lille sjöman har också försökt mej på att stänka akrylfärg på cardstocken, man vill ju hänga med i trenden som råder i scrappvärlden. Men det är nog inget för mej, Skeppohoj!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag 13 april 2011

We rock your world.

Här kommer mina härliga ungar Niklas, Karin och Martin 1999 på en rockig LO. Gillar dessa papper som jag hittat hos Tant Scrappa, lite pill att klippa ut alla gitarrerna men tyckte de svängde lite mer om dom kom loss från pappret. Sen har Timpans gamla döskallar och dörrgrejor kommit fram i gen och fungerat som mall, så jag fått klippa ännu mer.

tisdag 12 april 2011

Love-adore-cherish.

Denna gjorde jag i fredags till mej själv, tycker så mycket om de vackra orden som jag hittade hos Tant Scrappa. Jag hade jobb med att hitta papper som passade det är hjärtan och stjärnor på. (Deras bröllopslöften var, "så länge det finns stjärnor över oss och så länge våran hjärtan klarar av att slå ska vi älska varandra." Sen öste jag på med foto så att pappret knappt syns, ja ja så är det i bland. Brudparet är så klart Niklas och Caroline.

söndag 10 april 2011

En kudde.

Nu har jag sytt en kul kudde till mitt nya sängöverkast. Den är i olika vintervita tyger och i guld, det är olika struktur på tygerna och jag blev nöjd.  Ideèn har jag snott av Sara, men hennes blev tuffare .Jag håller också på med en tavla i samma tyger och med lite dekorationer från scrappväskan. Det är så kul att fixa lite nytt och med egen design.

lördag 9 april 2011

Pussgurka.

Oj oj oj vilken frisyr och glasögon men lilla Karin var så söt. Här har jag jobbat med TantScrappas månadspaket från feb. Härliga färger och kul dekorationer, passar bra till gamla kort som dessa på mej och min lilla pussgurka för 22 år sedan.

torsdag 7 april 2011

Mina fina flickor.

Maja design papper har jag andvänt här jag har blivit väldigt förtjust i dessa småmönstrade fina papper. På fotot är Sara 3 år och kusinen Karin 8 år, små underbara sötnosar.

måndag 4 april 2011

Just you.

Här kommer maja design papper igen och mina hemgjorda blommer som jag gjort av boksidor från en fin gammal klassiker från 1941. hihi. "Man tager vad man haver" och dom blev fräcka till dessa papper. Och passade till fotot på min fina Karin 21år.

lördag 2 april 2011

Sommar pojke.

En LO på min älskade lille gosse Martin 1,5år. Här vid havet en härlig sommardag med hink och spade. Det är så himla svårt att hitta röda papper men denna är gjord av lite restpapper och är skarvad lite här och där, men det blev ett somrigt resultat. Året på fotot är 1988, oj vad tiden springer ivg.