fredag 27 maj 2011

Jeans-ligan.

Tänk vad åren går! Här ett kul foto från 1986 på en bänk på Liseberg hela gänget i jeansjackor och jeans och så fräcka så hihi. Fotografen hade också jeans och jeansjacka den dagen, han har också donerat jeansfickan som är med på LO:n.
Här har pappersrester andvänts men blommor,band, fjäril och bokstäver kommer från lilla scrapphuset på landet. Lilla grodan finns med för Catharina kallade alltid mej för "den rrrrrrrrräliga gråååååååådan från skoenee. Kram till dej min vän.

tisdag 24 maj 2011

My lovely princess.

Är hon inte fin min söta Karin som här ska på studentbal 2008. Hon blev lite trött på att pappa skulle ta 2000 bilder och så här såg hon ut då. LO:n är gjord för TantScrappa där du kan hitta dessa kul mönsterpapper, bokstäver.spira och krona. Men tjejen hon är min.

lördag 21 maj 2011

Far och son.

Veckans nya LO är på Thomas och vår lille söte Martin 1,5 år han är så mysig så. Ja här ser ni Tantscrappas STORA härliga blommer igen som är så häftiga och melittablommor. Dom har jag målat med akvarellfärg och det funkade mycket bra (man tager vad man haver). Den vita Love tagsen är i trä, papper och bokstäver + blingblong har jag också hittat i lilla shoppen på landet. Ha en trevlig helg

söndag 15 maj 2011

Fånga dagen.

I går hade jag en scrappdag och gjorde denna LO på Niklas och mej på hans bröllop 2010.
Jag har som vanligt varit och hittat det mesta jag andvänt hos TantScrappa, papper, halvpärlor, silverspira små och stora bokstäver, lime små rosor och sist men inte minst de STORA läckra lime blommorna. De vita är hemmagjorda melittablommor med vita pärlor i mitten. Jag tycker att denna LO visar den fantastiska stora kärlek som jag känner för min gosse. Och med vilken lycka jag delade hans och Carolines stora dag

lördag 14 maj 2011

Egen stil.

Karin + Timpan = Fräck LO. Denna har jag gjort för TantScrappa, och gottat mej i Timholts papper och dekorationer. Karin är en tjej med egen stil och och plockar gärna fråm symaskinen och får ihop något kul.

torsdag 12 maj 2011

Mor+dotter

En Lo också från Öland 2002 på Karin och mej. Jag har jobbat med ett månadkitt från TantScrappa jag tyckte färgerna passade bra till fotot och fick med lite av alla grejerna som var med i kittet utom "disktrasen" som kommer på nästa LO.

måndag 9 maj 2011

Mysiga syskon.

I dag när jag var ute och kollade min blogg runda såg jag en så fin LO på Mettes Blogg, som hon gjort av en skiss. Jag blev så sugen att scrapplifta denna LO och så här blev resultatet. Jag har andvänt papper från panduro, blommorna är gjorda av melittapåsar( tips från pysselfia) den stora under kommer från
Tant Scrappas mån.pak. + bokstäverna. Stjärnorna har jag klippt ut från mönsterpappret och lagt på mycket 3D. Mönstret från punchnillametallen fick jag inte till genom mist(det kladdade ner cardstocken mycket) utan jag chalkade över punchnillan och blev nöjd med efekten. Jag har haft en kul scrappdag.

lördag 7 maj 2011

Stolta föräldrar

En LO som jag gjort för TantScrappa, med hennes fina papper och dekorationer. Ni ser rätt jag har faktiskt andvänt SVIRVLAR här, kolla noga för det kanske inte händer på länge igen. Svirvlar är inte min favorit men det är däremot klippta bokstäver som också finns med.

torsdag 5 maj 2011

Sweet girl.

En bild på min lilla sötnos Karin, hemgjorda blommor och mina kära klippta bokstäver. En fin spira från Tant Scrappa, gamla papper som skräpade i väskan passade bra här.