tisdag 28 juni 2011

Midsommar flicka.

Jag måste bara visa lilla Signe min lilla midsommar prinsessa. Det kommer snart massor av LO på farmors älskling, men har inte riktig hunnit ännu. Igår var jag i GBG hela dagen och gosade med henne vilken underbar dag. Kram till er alla i sommarvärmen.

söndag 19 juni 2011

Så söta så!

Medan jag väntade på att bli farmor knåpade jag ihop denna LO förra helgen. Efter en skiss från Kajsansscrapblogg, det blev en färgglad till det ganska förglösa fotot. Ramen i wellpapp gjorde jag efter att ha sett det på Cillasinsida och tyckte den var så fräck.

fredag 17 juni 2011

ÄLSKADE LILLA SNUTTA.

ETT FOTO PÅ MIN ÄLSKADE LILLA TÖS HÄR 4 DAGAR GAMMAL. TÄNK VILKET UNDERVERK VI HAR FÅTT SÅ ÄLSKAD OCH UNDERBAR. FARMOR SKA SKÄMMA BORT DEN LILLA TÖSEN SÅ MYCKET SOM DET GÅR. HON FYLLER HELA MIN SJÄL OCH HJÄRTA, JAG SVÄVAR I ETT LYCKORUS. I MORGON FÅR JAG GOSA MED HENNE IGEN, VILKEN LYCKA.

tisdag 14 juni 2011

EN PRINSESSA.

ÄNTLIGEN HAR DEN EFTERLÄNGTADE PRINSESSAN KOMMIT. DEN 13:E JUNI ÄR FÖDELSEDAGEN. LILLA FRÖKEN LINDHAL VÄGDE 3220 GR OCH VAR 49 CM LÅNG OCH VÄLDIGT LIK SIN PAPPA, SÅ FIN OCH SÖT SÅ. DEN LILLA FAMILJEN ÄR SÅ LYCKLIGA. FARMOR ÄR OCKSÅ SÅ GLAD ATT ALLT GICK BRA OCH ATT FÅ VARA MED OM DETTA LILLA LJUVLIGA UNDERVERK. PRINSESSAN TRIVDES OCKSÅ I FARMORS FAMN OCH HON ÄR SÅ MYSIG.

onsdag 8 juni 2011

Lillebror.

Det står stilla i mitt scrappande just nu, väntar på att bli farmor till en ny liten baby så jag kan inte tänka på så mycket annat. Men här kommer en LO på min lillebror och hans fina flickor Anna och Sara 2002. Jag hittade den i samlingen och tycker att fotot är så fint.

söndag 5 juni 2011

Kärlek.

Här kommer LO:n som är först i bröllopsalbumet till Niklas och Caroline. Ingången i Skummeslövskyrka 2010, vilken lycka det strålade om brudparet. Mönsterpappren kommer från panduro, biljetterna har jag snott från nätet och andvänder dom flitigt som ni sett på många LO:s innan.

onsdag 1 juni 2011

Min kära mamma.

Här kommer då en LO på min mammas 80 åriga händer, hon som finns där i glädje och sorg.
Jag har andvänt "disktrasan" som fanna med i april kittet från Tant Scrappa, gjorde blommorna och ramen av den.  Enkel men en LO gjord med mycket kärlek.