torsdag 22 december 2011

God jul i stugan!


Här kommer en julhälsning till er. Nu har mitt jullov börjat och det började på det allra bästa sätt, först ut var 3 underbara vänner U, I och A som överraskade med goda sillmackor och fika. MUMS vad gott, tänk vad man kan vara lycklig att man har så omtänksamma människor runt sej. Sen kom lilla familjen L med ljuvliga Signe och hux flux var alla i familjen samlade runt kylskåpet(hihi).
M och I kom också så nu är det JUL!
Det blir nog inte så mycket scrappat över julen jag ska mysa så mycket jag får med familjen, men det blir många kort att scrappa på sen.
Julkram till er alla och sätt på glöggen och njut!
PS: I kväll ska jag prova chokladglögg som min snälle storebror kom med i veckan, kram till dej med.

fredag 16 december 2011

Skepp ohoj.

Kollade igenom årets scrappalster och ser då att det är inte mycket jag gjort denna höst. Men jag hittade en LO som jag inte lagt ut och det är på min lille gosse Niklas som nu är över 30 år, men fortfarande lika mysig.  Denna LO har jag gjort för Tantscrappa och andvänt Maja designs härliga sommarpapper som är så fina. Och min kuliga wellpappsfixare har jag också fått andvändning av.

fredag 2 december 2011

Vi två hör i hop!

Här blingar jag till det ordentligt tycker det passar nu i jultider. Det var inte enkelt att göra en LO bara i vitt, men efter mycket letande bland både gammalt och nytt blev jag till slut nöjd med resultatet. På fotot är det naturligtvis vårt lilla älskade barnbarn Signe 7 veckor och hennes gosiga pappa Niklas.