lördag 31 mars 2012

Tant Grön.

Foto tagna i aug.2011 i Tant grön affären i Båstad. Kul kort som passar så bra till dessa fina papper  som du hittar hos Tantscrappa. Jag har andvänt stämplar och byggt upp blommorna med 3d kuddar. Våfflat tags och dekorerat med, min nya passion tags överallt.

tisdag 27 mars 2012

My princess.

I lördags på Tantscrappas träff knåpade  jag ihop denna LO på två söta liv. Min son och hans lilla dotter Signe, snutt så gulligt. Farmor älskar denna fina bild och det bästa allt är att jag har fler.........
Pappren är Teresa Collins, men alla dek, blommor,berlocker och bokstäver finns hos Ulla. Plus den roliga wellpappsapparaten som jag andvänt här också.

fredag 23 mars 2012

Finaste Signe.

En dag idag då längtan efter lilla barnbarnet varit extra stark kännde jag bara att jag måste lägga ut en ny LO på mysiga Signe. Att scrappa bilder på lillan är en bra hjälp för mej när jag längtar efter henne.  Min favoritlåt är Du är det finaste jag vet med Björn Afselius och den passar så bra till denna stjärnglada LO.                    

tisdag 20 mars 2012

Little Angel.

En LO som jag gjort för Tantscrappa, med rykande färska papper och dekorationer från Bo Bunny. Visst är det väl härligt mönstrade papper,  silverbokstäverna tyckte jag blev fina där i flaggorna. Ja så fotot är så klart på Signe min underbara lilla ängel.

fredag 16 mars 2012

Lycka!

En dubbel LO på Signe där man ser hennes minspel, som är så härligt. Vilken lycka att få tag på sin Zebra.
Nu har jag hittat gamla pilar. pärlor och ståltråd igen.
Ha en härlig vårhelg.

torsdag 15 mars 2012

Älskade lilla Karin.

En LO med samma papper som i den förra och blev ändå så olika pga. cardstocken som var vit på den förra.
Men visst är min Karin himla söt, underbart med lite olika sinnesstämmning på fotona, annars brukar det medt vara leende foto. Min söta lilla argbigga.

söndag 11 mars 2012

Smaskiga nyheter.

En LO som har lite färg och som var kul att göra en gråtrist och snöig dag. Att leka med olikfärgad cardstock gillar jag. Här har jag haft det mycket, i rullar, blommor och tags.
Signe gillar att sitta i knät och läsa och här är det HP med farbror Martin som gäller.

torsdag 8 mars 2012

Lilla sötnos.

Tänk vad gammalt kan kännas nytt!!!!!!!!!!
Jag dammade av de gamla bokstavs stämplarna och provad Timpas  nya penna himla kul och vips fick jag något nytt kolla in SÖTNOS. återigen gamla knappar för att inte tala om pappren som samlat damm i 5 år.
Men blommor och nycklar är nya och hittas hos tant scrappa  och pennan så klart. Ja så Lilla sötnosen Signe är också ganska ny 4 månader här på fotot.  

söndag 4 mars 2012

Så älskad.

Det är 23 år sedan Martin var så här liten, en härlig tid. Men han är lika älskad i dag, fast han inte sitter med på köksbänken varje dag nu mera.
LO:n är gjord av majadesign papper, som jag hittat hos Tantscrappa + blommor, snören, blingbling och sist men inte minst wellpapps maskinen så jag kunde göra stjärnorna.

torsdag 1 mars 2012

Min lilla älskling.

Till igår hade vi i cirkeln en utmaning, att göra en enfärgad LO, om mej själv.( Jag hittade inget foto med ara mej men denna LO:n är om MEJ och MINA känslor för mitt lilla barnbarn. Eftersom jag inte kunde vara med i går visar jag mitt bidrag här. Ja som ni ser går min i gult!!!!!!!!!!!!!
I olika gula nyanser som jag fått fram genom att måla allt med gul akvarellfärg, mönsterpapper,blommor, blad, bokstäver mm. Men jag har chalkat och textat med brunt(inte bra).
Men det syntes så dåligt att texta med gult. Ser fram emot nästa utmaning, detta var såååååååååå kul.
Trevlig helg!