söndag 29 april 2012

Docka.

Teresa Collins har flera härliga och färgglada papper, de här gillar jag mycket. Här en LO på Signe som är  6 1/2 månad, och sitter själv så fint. Varje dag är ett under, det händer så mycket med vår lilla docka. Tack och lov för att man kan prata med skype, så att jag får se henne nästan varje dag.
Hoppas ni får en trevlig valborg och att då kommer det fina vädret hit, som vi alla väntar på. Kram Ian.

måndag 23 april 2012

Morgonkvitter.

En färgknockout på morgonkvisten så att man vaknar ordentligt. Visst är det härligt med mycket färger när man scrappar ibland. Är ni sugna på dessa papper från Bo Bunny och dekorationerna hittar ni allt hos Tantscrappa.
Fotona är på mej och Signe, kan man ha en mer underbar morgon, än med en kvittrande liten tös till kaffet?

onsdag 18 april 2012

Vi 2.

Oj vad tiden går 1 1/2 år sedan dessa fina bröllopsbilder togs. Men till Timpans fina kortlek och notpappret jag hittade hos Tant scrappa, tyckte jag fotona passade så bra.

fredag 13 april 2012

Oändlig kärlek.

Min kära svärdotter och barnbarn, vid havet i Göteborg en härlig höstdag. Lite dovt rosa och beige olika mönsterpapper, kryddat med bling och blommor blev en LO som jag gillar.

måndag 9 april 2012

Lejon mys.

Efter härliga dagar i Madrid (men kalla ca,+10 ). Kom vi hem i lördags natt. Då möttes vi hemma av denna lilla tös, helt underbart med en baby i huset. Men nu har de åkt hem och jag längtar redan efter nästa gång vi ses. Här är lillan 4, 5 mån. och hon älskar sitt gosiga lejon.
En enkel LO i milda färger så att korten får lysa.