måndag 23 juli 2012

Baka baka liten kaka.

Härligt att baka kaka i sanden tycker Signe 1 år. En LO som jag gjort utifrån samma skiss som förra Lon på fina sara. De blev lika men ändå så olika, jag har några favorit skisser som jag andvänder flitigt i bland men alla lo blir ändå så olika. Här är det härligt blått och lite gräsgrönt, sommar sommar sommar.

tisdag 17 juli 2012

Fina Sara.

En LO som jag gjort till min kära Sara och ramat in i fin silverram. Jag har andvänt Maja disigns sommarpapper och lite timpans blingblong. Nu har min fina Sara blivit 18 år, det är inte klokt vad tiden går. Tycker inte det är längesedan som jag höll den lilla pinsipessan för första gången och blev så kär så kär i knytet. Och då var hon 7 dagar, och så liten så. Det är en lycka att få vara din faster och vara nära dej Sara.

fredag 13 juli 2012

Sagostund.

Det finns inte något bättre än en liten Signetös i knät. Fotot är tagit på sportlovet när jag var i götet hos lilla dockan. Signe älskar att höra saga, här läser vi Max badar, mys pys.
LO: är gjord av Majadisigns papper och lite gamla blingbling, i nedre hörnet har jag gjort en liten bok, men den syns knappt på  detta foto. Ha en trevlig helg.

tisdag 10 juli 2012

Söta lilla kanin.

En LO som jag gjorde på vår träff på Hökagården. Enkel och i milda fina färger på Signe 8 månader, stående i soffan med sin söta kanin.

lördag 7 juli 2012

Vad tänker du på?

Jag tycker det är så kul att scrappa en lo på restpapper som jag har gjort här. Och förresten så hittar jag nästan inga snygga papper att köpa nu.
Men hålltillgodo med denna på min söta lilla Signe tös som då var 8 mån.

måndag 2 juli 2012

Oj, kolla in!

Hej! Det var ett tag sedan jag la ut något, ibland är inspirationen lagd lite åt sidan för att annat går före.
Som tex denna lilla hönan som är på LO:n. Men jag har så mycket fina och kul foto som Niklas tar på lilla Signe, så här kommer nu lördagens alster.
Jag har andvänt ett papperskit som kommer från Tantscrappa, i milda färger.Jag kommer inte ihåg vilket märke. Blommorna kommer från samma ställe.