torsdag 10 mars 2011

Ta inte livet förgivet.

En gammal LO som är värld att tänka på varje dag. Man ska aldrig ta livet förgivet, utan vara tacksam för varje dag man får vara med. Och sluta gnälla över små saker, och se glädjen i vardagen istället. Jag och min familj har blivit påminda i veckan av en kär vän att livet kan vara alldeles för kort. 

5 kommentarer:

 1. Jaaa du det är så sant så. Samtidigt ser man att det är just av såna smällar man kan tänka så, mer synd om dom som aldrig får lära sej det. Men man undrar många gånger varför ska man behöva gå igenom allt skit. Skulle ha en sån påminnelse som denna LO hängande på kylskåpet.

  Efter dessa veckor med allt, har jag haft svårt att se på saken just så, TACK för att du påminner. Och C kommer ju idag, så.....

  Den är helt underbar den LO:en, härliga färger och en kalaspingla.

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig och dina nära, livet är viktigt och vi måste lära oss att ta vara på det. Njuta av tillvaron och inte länta ihäl oss. Lev i nuet för imorgon vet vi inte.

  Saknade dig igår...kramisar i mängder.

  SvaraRadera
 3. Helt rätt Ann , vi tar allt för givet måste bli bättre på att leva NU...
  Tänker på er alla o skickar många varma kramar till dig o de dina!
  Carpe diem!!!

  SvaraRadera
 4. Vad ska man säga mer än att jag tänker på er och sänder många kramar till er.

  SvaraRadera
 5. Underbar layout! Träffade mig rakt in i hjärtat! Så rätt och så kloka ord!
  Beklagar din sorg. Livet blir alldeles för kort för alldeles för många. Tack dock för att du påminner oss alla om att ta vara på varje dag!
  Stor kram från mig!
  Kram Karin

  SvaraRadera