torsdag 20 oktober 2011

En kär vän.

En gammal LO från 2010 då vår son Niklas gifte sig, på fotot Thomas, jag och Glenn.
Tack alla fina vänner för att ni finns, och har stöttat oss med ord, kramar och varma tankar. Vi har haft en tuff men en fantastisk resa tillsammans med G under hans sista tid i livet. Mycket prat, skratt, tårar och kramar och jag är så tacksam att vi fick finnas  för honom hela vägen.  Han lämnade oss natten till söndag, vi sörjer honom så. Kram från Ian.

7 kommentarer:

 1. Tänker på er
  Kram
  Gunnel

  SvaraRadera
 2. Det finns inte så många ord som kan trösta men jag tänker på er.Ja livet är inte rättvist alla gånger. Vad skönt att han inte har ont längre. Nu börjar en änu tuffare tid för er. Skönt när man kan finnas där just då i det ögonblicket.

  Hoppas det finns lite ork kvar nu till er själva.
  En stor Styrker KRAM kommer här.

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig och din familj varje dag och det ni måste genomgå. Många styrkekramar till dig. Kram Annette

  SvaraRadera
 4. Tänker på er hela tiden, ni har haft en tuff tid. Men samtidigt har det varit ett underbart slut för G, att få ha alla er runt om sej.

  Du har visat med din glädje, skratt, tårar, ilska, besvikelse och med en sån jäk... styrka innifrån. Hur man tar hand om en medmänniska. Nu har han det bra slipper ha ont, och kommer att följa och visa er vägen. Nu får du ta hand om dej själv ett tag och hämta nya krafter.

  Du vet var jag finns. Många kramar

  SvaraRadera
 5. Tänk va roligt vi har haft tillsammans!!
  Har svårt att förstå ...
  Ni har varit fantastiska,men nu har Glenn det bra slipper smärtan. Dax att du börjar ta hand om dig själv o njuta av livet o alla dina kära.
  Många varma kramar till dig min ros
  Catharina

  SvaraRadera
 6. Tänker på dig hela tiden!!! Tänk om alla hade varit lika underbara som du! Blir en tuff tid framöver men du fixar den också!! Men glöm inte bort dig själv du behöver vara lite "ego" nu....

  Massor med Kramar från Marlen

  SvaraRadera
 7. Någon som är så stark som dig Ian det finns nog inte. Jag beundrar din styrka och hur du finns där för alla! Du är grym Ian <3. Ta nu hand om dig och försök njuta även om det är svårt. Man får vara ledsen och inte orka, glöm inte det!!!

  Kramar i massor från Elin <3

  SvaraRadera